Vill du veta vad
vi går igång på?

Vi älskar relationsbyggande marknadsföring och vill hjälpa passionerade företagare att nå ut med sitt budskap och öka sin försäljning.
Gör det med hjärtat eller inte alls.
Ditt varumärke ska spegla dig och din verksamhet. Det räcker inte att det känns okej, det ska vibrera lite i själen. Först då har vi hittat rätt.

Det finns inga genvägar.
Om inte kunderna vet att du finns, så kan de inte heller bli intresserade av din produkt.
Om de inte känner en anknytning och ett förtroende till dig och ditt varumärke så kommer de inte att handla av dig.

Ett starkt varumärke byggs upp från grunden med en genomtänkt grafisk profil och en strategi kring hur du ska kommunicera varumärket för att nå din målgrupp på rätt sätt.
Här hittar du några exempel på vad vi kan göra för dig.
Du kan läsa mer om våra vanligaste tjänster här nedanför eller titta på våra utvalda case för att inspireras av det vi gjort tidigare.

Grafisk profil

Visuell identitet
I den grafiska profilen ryms bland annat logotyp, färger, typsnitt, ikoner och bildstil som tillsammans kommunicerar ett budskap.

Behöver du hjälp att ta fram en ny grafisk profil eller är det dags för en uppdatering? Vi skapar en snygg design som väcker intresse och attraherar rätt målgrupp.

Marknadsföring

Relationsbyggande och säljande kommunikation
Att ditt varumärke syns är avgörande för att din målgrupp ska veta om att ditt företag existerar. För att ditt varumärke ska sälja och växa är det viktigt att du skapar en relation med din målgrupp, då underlättar det att ha en strategi.

Ordet marknadsföring är brett och vi anpassar insatserna efter dina behov. Vi hjälper dig med exempelvis annonser, kampanjer, mailutskick, sociala medier och blogg, mässor, giveaways och goodiebags.

Webbdesign och digitalt

Webbdesign, SEO och hosting
"Din webbplats säljer för dig när du sover" är ett uttryck som stämmer bra. Men det räcker inte att bara ha en hemsida. Den bör vara designad efter din grafiska profil, ha ett tydligt budskap, välarbetade texter och uppdaterad information. Den ska dessutom vara snabb, säker, användarvänlig, mobilanpassad och ha bra synlighet på Google.

Tryckt material

Reklamutskick, kataloger och säljblad
Till skillnad från digital reklam uppfattas analog marknadsföring som mer genuin och ger en direkt kontakt med målgruppen.

Vi har ett nära samarbete med ett av Sveriges största tryckerier och levererar alltid högsta kvalitét, oavsett om det är visitkort, kataloger, rollups, skyltar eller mässbord du är i behov av.

Foto och film

Miljöbilder, personalporträtt och presentationsfilm
Våra hjärtan klappar för relationsskapande marknadsföring. Och visst är det lättare att skapa en tolkning och inleda en relation när du får se ett ansikte på människan som du ska kommunicera med? Vi hjälper dig med fotografering och film anpassade till olika kanaler.

Känsloutveckling

Kundens syn på ditt varumärke
"Vad ska människor känna när de går in i min butik? Hur gör vi om vi får en missnöjd kund?"

Detta kan vara en av de viktigaste momenten att gå igenom, det är ju först när något går fel som vi märker hur bra ett företag egentligen är - eller hur?
Vill du veta mer eller har frågor?
Säg hej