MARKETING / MARKNADSFÖRING I GÖTEBORG

Kom närmare din målgrupp och bygg varaktiga relationer genom värdefullt innehåll.

Vad innebär marketing?

När vi hör ordet marketing eller marknadsföring tänker många av oss på reklam och annonser - det stämmer, samtidigt som det innefattar så mycket mer. Med tryckta budskap väcker vi ett emotionellt engagemang som vi kan följa upp via digitala kampanjer. Genom en lyckad content marketing bygger du en stark relation med din målgrupp. De får en tydlig bild av dig, litar på dig, interagerar och fungerar som ambassadörer för att sprida företagets berättelse.

Vi hjälper dig förstå din målgrupp och kommunicera rätt innehåll, i rätt kanal, vid rätt tidpunkt. Här lyfter vi fram några av de delar vi dagligen arbetar med och förklarar begreppen lite närmare.
Kampanjer

Vi utformar och designar dina digitala eller analoga kampanjer med fokus på värdefullt och säljande innehåll.

Trycksaker

I samarbete med en av Sveriges största civiltryckerier täcker vi alla dina behov av trycksaker, exempelvis flyers, visitkort eller butiksexponering.

Sociala medier

Vi skapar en strategi tillsammans med dig och hjälper även till att planera content samt sköter publicering och uppföljning på blogg och i sociala medier.

Annonsering

Vi hjälper dig att skapa, publicera, hantera och följa upp annonser i Google Ads och i sociala medier.

Relationsbyggande och säljande marknadsföring

SOCIALA MEDIER

Vad är content marketing?

En kontinuerlig marknadsföringsmetod som fokuserar på att skapa värdefullt, relevant och konsekvent innehåll för att bygga en relation med mottagaren. Sociala medier är en bra kanal att jobba med content marketing genom att övergripande publicera inlägg med värdefullt innehåll för mottagaren istället för att enbart fokusera på säljande budskap.  

STRATEGISKT BERÄTTANDE

Vad är story-telling?

Tekniken är lika gammal som mänskligheten, i och med att historieberättandet går tillbaka till rötterna inom kommunikationen. Till skillnad från påhittade budskap och slogans använder du berättelser om händelser som är sanna. Storytelling är en metod som kan användas på flera olika sätt och i all typ av marketing/marknadsföring. Mottagaren minns berättelsen och känner en djupare anknytning till varumärket eller produkten. Vi har duktiga copywriters och skribenter som hjälper dig att hitta och vässa de berättelser som redan finns i din verksamhet.

SPRID DITT ERBJUDANDE

Vad innebär en kampanj?

En kampanj är en aktivitet som oftast är begränsad i tid. När du erbjuder något extra tilltalande för målgruppen under en kortare period kan genomslagskraften bli större. Det är viktigt att välja rätt medier och upplägg för sin kampanj så att budskapet når till den tilltänkta målgruppen och skapar önskad reaktion.

TRYCKSAKER

Varför tryckt marketing?

Tryckt marknadsföring stimulerar det viktiga känslomässiga engagemanget mellan ett varumärke och dess målgrupp och förstärker effekten av den digitala kommunikationen. Exempel kan vara riktade reklamutskick, tidningsannonser, skyltar eller demo material till butiker och affischering i busskurer. Vi kan hjälpa dig från design till klar produkt.

Hej jag heter Emmalin

Mitt specialområde är digital marknadsföring, har du frågor kring detta kan du ringa direkt till mig på 031-745 82 89 eller maila mig emmalin@revice.se

Skicka en förfrågan

Skicka din förfrågan så återkommer vi till dig inom kort.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.
Hoppsan, något gick fel. Försök igen.
Lilla
199 kr
per månad i 12 månader

1 project
20,000 visits
3 home pages
Free SSL & CDN

Köp nu
Mellan
699 kr
per månad i 12 månader

5 projects
40,000 visits
6 home pages
Free SSL & CDN

Mest populär
köp nu
Stora
999 kr
per månad i 12 månader

Unlimited projects
100,000 visits
6 home pages
Free SSL & CDN

köp nu
Lilla
5.995 kr
Direktbetalning

1 project
20,000 visits
3 home pages
Free SSL & CDN

Köp nu
Mellan
8.995 kr
per month (billed yearly)

5 projects
40,000 visits
6 home pages
Free SSL & CDN

Mest populär
Köp nu
Stora
17.995 kr
per month (billed yearly)

Unlimited projects
100,000 visits
6 home pages
Free SSL & CDN

Köp nu
Behöver du en skräddarsydd lösning?

Contact our support team and ask for our Business & eCommerce Premium plans.

ACCEPTED PAYMENT METHODS
NÖJDHETSGARANTI
If you're not 100% satisfied, get your money back.
SSL SECURE PAYMENT
Your information is protected by 256-bit SSL encryption.

Våra paket på detaljnivå

Paket
Starter
Från 5.995 kr
Basic functionality
Regular
Från 8.995 kr
Basic + Pro features
Pro
Från 17.995 kr
For business
Software
Monthly visits
10,000
20,000
100,000
Storage
1 GB
5 GB
100 GB
Dashboard
Profiles
Free CDN
Support
Marketing
Monthly visits
10,000
20,000
100,000
Storage
1 GB
5 GB
100 GB
Dashboard
Profiles
Free CDN
Support
HR
Monthly visits
10,000
20,000
100,000
Storage
1 GB
5 GB
100 GB
Dashboard
Profiles
Free CDN
Support
Samtliga priser presenteras exklusive moms.

Vanliga frågor

Varför ska jag marknadsföra mig?
Du bör marknadsföra ditt företag på ett eller annat sätt för att nå ut till din målgrupp. Det innebär inte att alla företag behöver annonsera på bussar och ha en radioreklam. Vi planerar upplägget utifrån din verksamhet, din omsättning, målgrupp och dina mål. Det kan exempelvis innebära att vi tillsammans tar fram en content plan som du tillämpar på företagets sociala medier samt att vi hjälper dig att utforma annonser till Google Ads.
Jag vet inte vilken typ av tjänst jag är i behov av, hur gör jag?
Du behöver inte veta vilken typ av tjänst du är i behov av innan du kontaktar oss. Vi har lång erfarenhet av att kommunicera varumärken och genom en kreativ behovsanalys kommer vi tillsammans med dig fram till var det största behovet ligger. Vi utgår alltid ifrån dina förutsättningar och dina mål när vi lägger upp en plan.
Vem kan anlita er?
Vi riktar främst våra tjänster till små eller medelstora företag. Vi arbetar mot de flesta branscher.
Hur mycket kostar det?
Varje specifikt uppdrag är unikt och det är därmed svårt att svara på vad priset blir för dig, det beror helt enkelt på vad du är i behov av för hjälp. För att du ska känna dig trygg i processen så specificerar vi tydligt våra offerter och döljer inga kostnader för dig.
Hur går betalningen till?
Fakturabetalning med 30 dagars förfallo.
Har jag någon bindningstid?
Vi tror inte på långa avtal där du är bunden att fortsätta köpa en tjänst av oss som du inte längre är i behov av. Vi tror på ett delat förtroende och ett nära samarbete - därför har vi inga bindningstider. Läs villkoren här.
Var i Göteborg finns ni?
Vi sitter på Arkipelagen Företagscenter på Stora Åvägen 21 i Sisjön. Vi har möjlighet att ta emot dig på vårt kontor eller i ett av alla fina konferensrum som finns i byggnaden. Om du önskar har vi även möjlighet att komma ut på kundbesök hos dig.
Jag finns i en annan del av landet, kan vi ändå samarbeta?
Avståndet är inget problem! För större projekt och vid behov så kommer vi till er så vi kan träffas. Det mesta fungerar även att ta genom Skype, telefon- eller mejlkontakt.
Kan ni hjälpa mig med en annons, ett säljblad eller en hemsida?
Absolut! Vi är en byrå som gör det mesta inom marknadsföring, från idé och strategi till färdiga annonser, trycksaker, filmer, hemsidor eller visuell identitet. För att nämna några.