Inspiration

Arbetsmiljö - den perfekta arbetsplatsen

Vi alla värdesätter olika saker på en arbetsplats och i privatlivet.
- Hur ser din perfekta arbetsmiljö ut om du får drömma fritt?

Här kommer en liten uppgift.
Gör en lista och skriv ner i punktform vad du värderar på din drömarbetsplats. Blunda om du behöver och visualisera vad du hade velat ha för typ av arbetsuppgifter. Hur lägger du upp din arbetsdag och vad behöver du tillgång till för att kunna utföra ditt arbete på ett optimalt sätt? Hur är personerna som jobbar med dig / runt omkring dig? Hur ser miljön ut?

Känn efter hur du mår när du får vara på denna drömska plats i din fantasi.

Moodboards och kreativt kaos gör att vi ofta hittar rätt inspiration. På vår arbetsplats lämnas utrymme att vara

Sedan kommer vi till den kanske viktigaste punkten: hur din arbetsplats ser ut idag.

Har du hittat rätt och är på din drömarbetsplats i dagsläget? Grattis säger jag i så fall!
Om svaret å andra sidan är nej, vad behöver du då göra för att ta dig vidare?

Som du säkert har reflekterat över så spenderar vi oerhört mycket tid på vår arbetsplats, för att inte nämna resvägen till och från jobbet eller förberedelserna inför arbetsdagen. Visst är det då ganska så livsviktigt att vi faktiskt trivs med det vi lägger vår vakna tid på?För oss på Revice kommunikationsbyrå är det viktigt att alla får komma till tals, både anställda och kunder. Vi vill att alla ska känna sig bekväma och kunna tala sin sanning. Vi värdesätter den kreativa processen och har förståelse för att inspiration inte alltid kan plockas fram på beställning.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En stor fördel med att vara med och bygga upp ett mindre företag från grunden är att kunna forma den arbetsmiljö man trivs som allra bäst i. På vårt kontor lyssnar vi exempelvis nästan alltid på musik och om kreativiteten tryter så uppmuntras vi alltid att pausa och göra något som hjälper oss att hitta inspiration, kanske åka iväg och titta i inredningsbutiker, ta ett break med en kopp te i loungegruppen eller min favorit där jag alltid fylls med nya idéer: en skogspromenad. 🌲

Lycka till att hitta din perfekta arbetsplats!