Vi är Revice

Din familjära kommunikationsbyrå i Sisjön, Göteborg.

Ett härligt gäng kreatörer som hjälper dig synas på rätt sätt, vid rätt tidpunkt för rätt målgrupp.

Kommunikationsbyrån / reklambyrån Revice hittar du i Sisjön strax utanför Göteborg. Vi erbjuder sedan 2016 hjälp med bland annat marketing, webbutveckling, varumärkesstrategier och identitet för att nämna några av våra tjänster.

Skaparna bakom Revice är Hans Larsson och Tim Larsson som utöver grundare av byrån även är far och son som delar intresset för företagande, design och kreativa lösningar. Läs mer om oss längre ner. Välkommen!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss och kom in på en kopp.
Vi berättar gärna mer om hur vi kan
hjälpa dig. Kontakta oss eller kom in
på en kopp.

Ditt team på Revice kommunikationsbyrå

Hans Larsson
Varumärkesstrateg

Med över 30 års erfarenhet inom grafisk formgivning vet Hans vad som krävs för att lyfta ett varumärke till nya höjder. Design och konst är hans stora passion som genomsyrar allt han gör, oavsett om det handlar om en grafisk profil, en skulptur, keramik, möbeldesign, tavlor, väskor, choklad… Ja vi slutar aldrig förundras över hans sinne att skapa och vi är stolta över att ha vår alldeles egna “Ernst” hos oss.

Tim Larsson
Webbdesigner

En kreativ idéspruta som alltid strävar framåt genom att se lösningar istället för problem. Tim är grundare till Revice, jobbar med webbdesign och är vårt alldeles egna tekniska geni. Ett annat stort intresse är film. Han ligger dessutom inne med stor kunskap om flygplan. Passa på att fråga om Airbus A380:s vingyta nästa gång du träffar honom - han vet garanterat svaret.

Emmalin Jerkeskog
Content Manager/Fotograf

Emmalin är en mångsidig kreatör med stort intresse för färg och form i allmänhet, oavsett om det gäller inredning eller fotografi. Något som får hennes hjärta att slå några extra slag är att bocka av listor, göra moodboards, planera marknadsmaterial och upplägg till digitala kanaler. En kreativ “dooer” som inte lämnar något åt slumpen.

Tova Rane
Grafisk formgivare/Illustratör

Tovas kreativitet blommar ut när hon får jobba med färger, former och typsnitt. Hon har en förmåga att skapa något vackert för ögat. Att driva kreativa projekt framåt ligger i hennes natur och hon fortsätter förvåna oss med sitt tydliga sätt att förmedla känslor i sitt skapande. Någon som aldrig lämnar hennes sida är hunden Rut och tillsammans är de riktiga glädjespridare!

Rut
Trivselansvarig

Kontorshunden som sprider både kärlek och positiv energi. Rut är en finsk lapphund som älskar allt och alla. Om du vill ha en (eller flera) hund-pussar så är det till oss du ska komma. När hon inte vilar eller busar med sin nallebjörn tuggar hon gärna på en morot, som är favoritgodiset. Rut är en riktig myshund och vi är glada över att hon är en i teamet.

Emily Lorensson
Säljare/Projektledare

Med inställningen att allt blir roligare om man gör det med glädje smittar Emilys positiva energi av sig samtidigt som hon ger dig passionerad rådgivning i hur ditt varumärke kan lyftas till nästa nivå. En fartfylld projektledare som har en naturbegåvning att bygga starka och långvariga relationer. När hon inte jonglerar med hundra bollar på kontoret finner du henne med stor sannolikhet i handbollshallen.

Jobba hos oss

Håll utkik, här hittar du tillgängliga tjänster.

Mötesbokare/Säljare
Omgående
Skicka gärna din spontanansökan till hej@revice.se

Här finns vi

Göteborg

Stora Åvägen 21, 436 34 Askim