Om Revice

Din familjära kommunikationsbyrå
på Sockerbruket 22 i Göteborg.

Vi har sedan 2016 hjälpt företag med grafisk profilering, webbdesign och marknadsföring.
Vi är...
Vissa kallar oss kommunikationsbyrå, andra reklambyrå, marknadsföringsbyrå eller inspirationsbyrå. Kärt barn har många namn brukar man ju säga.

Oavsett vad du väljer att kalla oss är vi ett härligt gäng kreatörer som hjälper ditt företag att synas på rätt sätt för din målgrupp. Vi brinner för ruskigt snygg design och träffsäker marknadsföring.


Kreativa företagare...
Vi vill hjälpa dig att hitta rätt och förverkliga din vision för hur du vill att din verksamhet ska kännas. Hela vägen från den grafiska profilen, trycksaker till hemsida och sociala medier - ALLT ska kännas som dig och ditt varumärke. När vi får dig att känna: WOW! Då har vi lyckats.
Revicegänget
Hör av dig om du vill boka ett möte eller har frågor så lovar vi att svara så snabbt vi kan. Lär känna oss här nedanför under tiden. Vi ser fram emot att jobba med dig!

Tim Larsson

Webbdesigner
En kreativ idéspruta som alltid strävar framåt genom att se lösningar istället för problem. Tim är grundare till Revice, jobbar främst med webbdesign och företagsutveckling samtidigt som han är vårt alldeles egna tekniska geni. Han ligger dessutom inne med stor kunskap om flygplan. Passa på att fråga om Airbus A380:s vingyta nästa gång du träffar honom - han vet garanterat svaret.

Hans Larsson

Varumärkesstrateg
Med över 30 års erfarenhet inom grafisk formgivning vet Hans vad som krävs för att lyfta ett varumärke till nya höjder. Design och konst är hans stora passion som genomsyrar allt han gör, oavsett om det handlar om en grafisk profil, en skulptur, keramik, möbeldesign, tavlor, väskor, choklad… Ja vi slutar aldrig förundras över hans sinne att skapa och vi är stolta över att ha vår alldeles egna “Ernst” hos oss.

Emmalin Jerkeskog

Sociala medier & fotograf
Emmalin är en mångsidig kreatör med stort intresse för färg och form i allmänhet, oavsett om det gäller inredning eller fotografering. Något som får hennes hjärta att slå några extra slag är att bocka av listor, göra moodboards, planera marknadsmaterial och upplägg till digitala kanaler. En kreativ “dooer” som inte lämnar något åt slumpen.
Redo att köra igång?
Kontakta oss