FAQ

Vanliga frågor

Jag finns i en annan del av landet, kan vi fortfarande samarbeta?1/5
Avståndet är inget problem! Oftast går det jättebra att ha möten genom Skype, telefon- eller mejlkontakt. Vid behov planerar vi in en fysisk träff och då reser vi gärna till er. Ni är även välkomna till Göteborg om ni vill se hur vi har det!
Har jag någon bindningstid?2/5
Vi tror inte på långa avtal där du är bunden att fortsätta köpa en tjänst av oss som du inte längre är i behov av. Vi tror på ett delat förtroende och ett nära samarbete - därför har vi inga bindningstider utan endast en uppsägningstid på 3 månader.
Var i Göteborg finns Revice?3/5
Med Älvsborgsbron och hamninloppet i ryggen hittar du vår entré inne i tegelvalvet på Sockerbruket 22.

Precis innanför glasdörrarna möts du av Faux Pas som säljer gudomliga poké bowls, grillade mackor och kaffe. Om du fortsätter en liten bit in i lokalen så hittar du till Revice's och Wivelin's gemensamma kreativa studio. Välkommen!
Vem kan anlita er?4/5
Våra tjänster är speciellt anpassade för dig som driver en liten till medelstor verksamhet som riktar sig mot slutkund, det vill säga business-to-consumer (B2C), men vi har även stor kunskap av business-to-business (B2B).

Vi älskar relationsbyggande marknadsföring, kreativitet och design och samarbetar därför gärna med företagare som gör detsamma.
Jag har inte något företag än och vet inte vad jag behöver hjälp med...5/5
Inga problem alls - det är superroligt att vara med från början och hjälpa till att förverkliga en vision! Vi går tillsammans igenom vad du behöver hjälp med och vad du kan/vill göra själv.